Kart Eklerken Facebook Hesabım Kapatıldı

Kart Eklerken Facebook Hesabım Kapatıldı

Kart Eklerken Facebook Hesabım Kapatıldı

Facebook hesabınızda 'Sıradışı hareketler nedeniye reklamlarını durdurduk uyarısı'' aldığınızda paniğe kapılmanıza gerek yok. Şüpheli veya yasa dışı reklamlarda Facebook hesabınızı geçici süreliğine veya tamamen kapatabiliyor. Ödeme yönteminizi değiştirip yeni kart eklerken de Facebook hesabınızın kapatıldığı uyarısı alabilirsiniz. Bu durumda hesap doğrulaması yapmak için yeniden Facebook hesabı açmanız gerekebilir. Bu da onlarca emek harcayarak belli bir aşamaya getirdiğiniz Facebook hesabınızı kapatıp sıfırdan başlamanıza neden olur. facebook kart eklerken hesabım kapatıldı sorunu ile karşılaşırsanız hazır takipçili yeni Facebook hesapları satın alabilirsiniz.


Kart Eklerken Facebook Hesabım Neden Kapatıldı?

Facebook'ta reklam veremezsiniz işletme olarak varlığınızı sürdüremezsiniz. Bununla birlikte rakiplerinizle eşit koşullarda rekabet imkanı bulamazsınız. Eğer Facebook hesabınızda reklam yayınlamak için kullandığınız ödeme yöntemi doğru çalışmazsa kapanma riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Borç bakiyenizi ödemediğiniz sürece Facebook reklamlarınızı durdurur. Kart ekleme sırasında borcunuz anında ödenmeyeceği için Facebook hesabınızı geçici olarak kapatabilme gücüne sahiptir. Kartınızı ekleyip hesabınızı doğruladığımız takdirde Facebook sayfanızda yeniden reklam verebilirsiniz. Bazı durumlarda ise teknik sorunlar yaşanabilir ve Facebook hesabınızı tamamen kaybedebilirsiniz. Bu durumda da yeni bir işletme hesabı açıp reklamlarınızı oradan vermeniz.

Facebook Hesabım Kapatıldı

Facebook illegal reklam kampanyalarına esinlikle iltimas göstermiyor. Kontrollere takılan bu sayfalar genellikle kalıcı olarak kapatılıyor. Yeni işletme hesabı açarak reklam vermeye devam edebilirsiniz. Fakat ıg konacağı için kapalı hesabın bilgileri yeni hesabınıza gelip hata uyarısı verecektir. Bu aşamada Facebook hesabı satın alarak reklamlarınızı daha güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz. Satın alacağınız bu hesaplar yüksek takipçi sayısına sahip ve sadece size aittir.

Facebook Hesabım Neden Kapatıldı?

Facebook hesaplarının kapanma nedenlerinin başında yasal olmayan paylaşımlar yer alıyor. Profilinizde ve paylaşımlarınızda yer alan reklamlar Facebook kanunlarına uygun değilse hesabınız kısıtlanacaktır. Bunun yanı sıra ödemeler konusunda da yaşanan problemler hesabın kapatılmasına neden oluyor. Hesabınıza kart eklerken gerekli şartları yerine getirmezseniz hesabınızın kapanması kaçınılmazdır. Örneğin banka kartınızda yeteri kadar para yoksa, limitiniz dolmuşsa, hesap bilgileri yanlışsa veya doğrulama sorunu yaşıyorsanız borç bakiyeniz ödenemeyeceği için planlanan veya aktif reklamları yayınlayamazsınız.

Kart Eklerken Facebook Hesabım Kapatıldı Ne Demek?

Kapanan Facebook hesaplarında app içinden reklam oluşturulamaz. Aylarca belki de yıllarca emek verdiğiniz Facebook hesabınızın kapatılması işletmeniz için büyük tehlike sinyalidir. Yerine yenisini açsanız da eskisi gibi geliştirmeniz çok zamanınızı alacaktır. Bu sorunu yaşayan birçok insan kurtaramadığı Facebook hesabı için hazır hesaplar satın alıyor. 

Yüzlerce ya da binlerce takipçisi olan Facebook hesaplarını satın alarak siz de işletmenizi bu riskten kurtarabilirsiniz. Kapatılan Facebook hesabınızın neden kısıtlandığını araştırmanız gerekiyor. Bu duruma birçok faktör neden olabilir. En temel neden ise ödeme sistemidir. Ödeme için hesabınıza kart eklerken doğrulama işlemini dikkatli bir şekilde yapmazsanız hesabınızı kullanamayacağınız uyarısı alabilirsiniz.

Kart Eklerken Facebook Hesabım Kapatıldı Ne Yapmalıyım?

Emek ve zaman harcayarak geliştirdiğiniz Facebook hesabını kurtarmak çoğu zaman imkansızdır. Bu konuda mağdur olan yüzlerce işletme vardır. Facebook yönetimi, risk almayarak kullanıcılara yeni hesap açmalarını öneriyor. Fakat yeni bir hesap açmak, takipçi sayısını artırmak ve etkileşim sağlamak son derece zahmetli bir iştir. Kart eklerken Facebook hesabınız kapatıldıysa yüksek takipçili, özgün Facebook hesapları satın alabilirsiniz.