Kapatılan Reklam Hesabı Nasıl Açılır?

Kapatılan Reklam Hesabı Nasıl Açılır?

Kapatılan Reklam Hesabı Nasıl Açılır

Çeşitli türden sosyal medya hesaplarında,https://www.businesshesap.com her zaman iyi bir reklam hesabına kullanıcılar sahip olmaya çalışırlar. Çünkü birbirinden farklı amaçlar doğrultusunda oluşturulacak olan birçok reklam hesabı, daha iyi ve güzel bir dinamik aktivite elde edebilmesine yardımcı olur.

Bundan dolayı insanlar, sürekli destek alabilecekleri böylesine bir özelliğin kendi hesaplarında bulunmasını isterler. Bu güzel özellikten faydalanmaya engel olacak şekilde bazen kullanıcıların reklam hesapları çeşitli türden kapanmalara uğrayabiliyor.

Bu gibi durumlarda muhakkak en kısa sürelerde ilgili soruna yönelik gerekli çözümleri oluşturmak gerekiyor. Çoğu sosyal medya platformunda konuyla alakadar olacak bazı destek bölümleri yer alabiliyor. Facebook Hesap sitesinde, kapanan bir hesabın nasıl açılacağına dair tüm her şeyden en detaylı biçimde sürekli olarak bahsediliyor.


Kapatılan Reklam Hesabı Kaç Günden Açılır?

Yaygın olarak sosyal medya hesaplarını kullanan insanların birçoğunun sorduğu önemli sorular arasında genellikle, kapanmaya uğrayan reklam hesabı yeniden ne zaman açılır sorusu yer alıyor. Bu işlem ilgili sosyal platformdan platforma göre bir değişkenlik gösterebiliyor.

Facebook bünyesinde itirazdan sonra yaklaşık 7 gün içerisinde yardım merkezinden bir geri bildirim alınabiliyor. Aktive edilen reklam hesabı eğer ekstradan kısıtlayıcı bir durum yoksa tekrar verimlilikle kullanılmaya başlanıyor. Birbirinden güzel bilgilerin yer aldığı Facebook Hesap platformuna bu konuya dair daha net, kapsamlı ve açıklayıcı bilgiler mevcut bulunuyor.

Reklam Hesabımı Nasıl Aktif Edebilirim?

Tüm dünyada çoğu insanın severek kullandığı Facebook bünyesinde kısıtlama alan veya kapatılan reklam hesaplarını insanlar çok kolay şekilde aktive edebilirler. Öncelikle ilk adım olarak bu noktada ‘’hesap kalitesi’’ bölümüne geçiş yapılmalıdır.

Ardından orada ‘’değerlendirme talep et’’ sekmesine tıklanır ve akabinde ise talebin gönderilmesiyle duruma yönelik incelemeler başlattırılır. Facebook yardım biriminde yer alan uzman personeller konuyla ilgili bazı incelemelerde bulunur ve herhangi bir problem görünmüyorsa o hesabı kısa süreler aktive edebilirler.

Instagram Reklam Hesabı Nasıl Aktif Edilir?

Tıpkı Facebook hesabı gibi zaman zaman Instagram bünyesinde de reklam hesaplarının kapatılması gibi birtakım durumlarla karşılaşılabiliyor. Buradaki kullanıcılar da kendilerini bir ölçüde zor bir durumda bulabiliyorlar.

Bundan dolayı ilgili hesapların nasıl aktive edileceğine dair bazı çözüm yollarını bulma arayışı içerisine girebiliyorlar. Instagram üzerinde bu işlemi gerçekleştirmek için ne yapılacağına dair tüm her şey, Facebook Hesap sitesi, kendi alanında hali hazırda paylaşıyor. Oradan faydalı hemen her türde bilgiyi edinmek mümkün oluyor.

Instagram Reklam Engeli Ne Zaman Kalkar?

Mevcut reklam hesabı engel alan birçok kişinin sorduğu sorular arasında genellikle o engelin ne zaman kalkacağına dair birçok şey yer alabiliyor. Diğer platformlarda süreler bazında bu durum bir değişkenlik göstermekle birlikte Instagram’da genellikle 15 güne kadar sürebiliyor.

Eğer önceden alınan ihtar ve uyarılar çok fazla değilse bu süre yaklaşık 1 saate kadar bile inebiliyor. Facebook Hesap sitesinde reklam engellerinin kalkmasına dair sürelerden en ayrıntılı şekilde bahsediliyor.

Reklam Hesabi Neden Kısıtlanır?

Birçok farklı sosyal medya hesabında, reklam hesaplarının kısıtlanması durumunun ardında genellikle kurallara uygun olmayan nitelikte paylaşımların yapılması gibi bir işlem yer alabiliyor.

Diğer taraftan reklam maliyetlerinin gerektiği gibi karşılanmaması ve ilgili ödemelerin yapılmamış olmasından kaynaklı olarak da insanlar, reklam hesaplarının kısıtlaması gibi durumlarla karşılaşabiliyorlar. Facebook Hesap sitesinde çözüme dair giden aşamalar neler bunun üzerinde dikkatle duruluyor.

Facebook Reklam Parası Ödenmezse Ne Olur?

Facebook, en güzel şartlar doğrultusunda çeşitli reklamların verilebileceği kaliteli bir sosyal medya platformu olarak öne çıkıyor. Reklam hesapları yönetilirken eğer gerekli maliyet karşılanmazsa mevcut reklamlar durdurulur ve yeni reklamların verilmesi de mümkün olmaz. Facebook Hesap sitesinde, konuya dair daha ayrıntılı bilgiler her zaman sorunsuz bulunabilir.