Kapanan Reklam Hesabını Yeniden Açmak İster Misin?

Kapanan Reklam Hesabını Yeniden Açmak İster Misin?

Kapanan Reklam Hesabını Yeniden Açmak İster Misin?

Birçok kişiye ulaşmak için kullanılan Facebook reklam hesabı çeşitli nedenlerden ötürü kapanabiliyor. Bu durumda bireyler

Facebook reklam hesabım kapatıldı geri nasıl açabilirim sorusunu arama motorlarına soruyor.

Facebook Reklam Hesabı Neden Kapatılır?

Pek çok kişi Facebook üzerinden reklam vererek mal ya da hizmetini daha çok kişiye ulaştırmayı amaçlar. Ancak bunun için Facebook reklam hesabına ihtiyaç duyulur. Facebook reklam hesabı ise belli ilkelere bağlı kalınarak kullanılmalıdır. Aksi halde hesap kapatılmak zorunda kalınır.

Facebook reklam hesabının kapatılmasına neden olacak işlemler:

•Reklamlarda küfür ve hakaret içeren metinlere yer verilmesi

•İnsanları aldatıcı içeriklerin reklamlarda kullanılması

•Cinsellik ve cinselliği çağrıştıracak içeriklere yer verilmemesi

•Daha önceden yapılmış bir kural ihlalinin tekrarlanması

Facebook reklam hesabının hangi koşullarda kapanacağını iyi bilmek önemlidir.

Kapatılan Facebook Reklam Hesabı Nasıl Açılır?

Facebook reklam hesabı kapanan kişilerin işleri olumsuz olarak etkilenebiliyor. Bu durumla karşılaşmamak isteyen kişiler kapatılan Facebook reklam hesabının nasıl tekrardan aktif hale gelebileceğini sorguluyor. Ancak bu işlemler için profesyonel desteğe ihtiyaç duyulabiliyor.

Kapatılan Facebook reklam hesabı için e mail ya da yardım merkezinden yardım alınabiliyor. Ancak en temel çözüm olarak e mailden yardım almak gerekiyor.

Yardım Merkezi Aracılığıyla Kapatılan Facebook Reklam Hesabını Açmak

Facebook reklam hesabı sahipleri “reklam hesabınız ilke ihlalleri nedeniyle kapatıldı.” Uyarısını alıyorsa yardım merkezi aracılığıyla kapanan reklam hesabına tekrar kavuşabilir. Bunun için Ayarlar bölümünden bizimle iletişime geçin butonuna tıklamak gerekir. Bu butona tıklayan kişiler reklam hesabı ile ilgili form doldurması gereken bir sayfaya yönlendirilir.

Yönlendirilen sayfadaki formun eksiksiz bir şekilde doldurulup yollanmasıyla Facebook yetkilileri sayfayı incelemeye başlar.

E Mail Aracılığıyla Kapatılan Facebook Reklam Hesabını Açmak

Facebook dünyanın her ülkesinden üyesi olan bir sosyal medya platformudur. Bundan dolayı pek çok kişi Facebook üzerinden reklam hesabı açmayı tercih eder. Facebook üzerinden reklam hesabı açıp kuralları ihlal eden kişiler Facebook resmi mail hesabına mail göndererek hesabını kurtarabilir.

Facebook yetkilileri kendilerine gelen mailleri en kısa süre içerisinde kontrol eder.

Kapanan Facebook Reklam Hesabım Ne Zaman Açılır?

Sosyal medya günümüzde yediden yetmişe birçok kişiye ulaşılabilecek önemli bir mecradır. Bundan dolayı her geçen gün açılan reklam hesaplarının sayısı artıyor. Bireyler reklam hesapları sayesinde potansiyel müşterileri gerçek müşteri haline getirmeye çalışıyor. Ancak bazı durumlarda reklam hesabı kapanabiliyor.

Kapanan reklam hesabının tekrar açılması oldukça uzun sürebiliyor. Bu süreçte sabırlı olmak oldukça önemlidir.

Facebook Reklam Hesabı Oluşturma

Kapanan reklam hesapları yeniden aktif hale getirilemiyorsa yeni hesap açmakta fayda var. Yeniden Facebook reklam hesabı açabilmek için Facebook Business hesabı açmak gerekiyor. Facebook Business hesabı açıldıktan sonra hesap oluştur bölümüne girilerek istenen bilgiler doğru bir şekilde doldurulmalıdır.

Reklam hesabı oluşturmak için girilen bilgiler onaylandıktan sonra yeni hesaba anında kavuşulur.