Instagram Reklam Kısıtlaması Kaldırma

Instagram Reklam Kısıtlaması Kaldırma

Instagram Reklam Kısıtlaması Kaldırma

Instagram, geniş bir insan topluluğunun bulunduğu en iyi sosyal medya platformları arasında yer alıyor. İnsanlar burada her gün birbirinden farklı hesaplara dair gönderileri diledikleri gibi takip ediyorlar.

Özellikle bunun dışında birçok sponsorlu reklamlar da görebiliyorlar. Çünkü Instagram bünyesinde bazı hesaplar, daha kısa sürelerde iyi bir kitleye erişebilmek için bazı reklamlar da yayınlayabiliyorlar. Girişimci kişilerin Instagram hesaplarının istenmeyen bir kısıtlama altına girmesi, onlar için zorlu bir sürecin başlangıcı olabiliyor.

Böylesine durumlarda doğrudan oluşan reklama kısıtlamalarının giderilmesi aşamasına geçilmesi gerekiyor. Facebook Hesap sitesi bünyesinde konuyla ilgili yönlendirici birbirinden farklı bilgiler daima yer alabiliyor. Böyle bir olumsuz durumla karşılaşılması halinde mutlaka konuya dair her şeyi sıkıca araştırmak önem taşıyor.


Instagram Reklam Kısıtlaması

Instagram bünyesinde bazı hesaplar, belli başlı bazı sebeplerden ötürü artık reklam hesaplarını kullanamayacak duruma gelebiliyorlar. Bunun ortaya çıkmasının ardından birbirinden farklı etkenler yer alabiliyor.

Reklam verme prosedürlerine uygun hareket edilmemesi, ilgili reklam maliyetlerinin ödenmemesi veya etik kurallara aykırı hareket edilmesi, böyle bir tabloyu gün yüzüne çıkarabiliyor. Kısıtlamanın kaldırılması için asla bu gibi hizmet kurallarına karşı davranışlarda bulunulmaması gerekiyor.

Facebook Hesap sitesinde konuyla ilgili çok daha geniş kapsamlı bazı bilgilerin yer aldığına tanıklık edilebiliyor. Kısıtlanan veya kapanmaya uğrayan reklam hesabının yeniden aktif hale getirilmesi süreçlerinde hesap kalitesinden değerlendirme talep et sekmelerine ulaşılması gereklidir. İnceleme için talebi gönderdikten sonra kısa bir sürede durumla alakalı bir geri dönüş alınır.

Instagram Reklam Engeli Ne Zaman Kalkar?

Reklam hesapları istenmeyen şekilde bir kısıtlama altına giren kullanıcılar genellikle ilgili engelin ne zaman kalkacağını da daima merak ediyorlar. Bu durum hesabın hangi nedenden ötürü kısıtlandığına bağlı olarak bir değişkenlik gösterebiliyor.

Eğer çok ciddi uyarılar daha önceden alındıysa hesabın yeniden aktive edilmesindeki süreçler biraz uzayabiliyor. Ortalama olarak bu tür hesaplara yaklaşık 15 gün içerisinde bir geri dönüş yapılabiliyor. Ama uyarı alma sayısı daha düşük olan hesaplarda ise 1 saat civarında bir süre dahilinde bile kalkabiliyor.

Instagram Reklam Hesabı Nasıl Aktif Edilir?

Kısıtlaması kalkan ve kullanıma hazır bir hale gelen hesapların birçok durumda bazen yeniden aktive edilmeleri gerekebiliyor. Bu yöndeki işlemlerle alakalı olarak da Facebook Hesap sitesinde birçok güzel yönlendirici veri yer alıyor.

Bununla alakalı ilk yapılması gereken şeylerden biri reklam yöneticisi kısmına gidilmesidir. Ardından reklam yöneticisinden oluştur bölümüne gelinir ve sonrasında ise sıfırdan tekrar yeni reklamlar oluşturulmaya başlanır.

Reklam Hesabım Kapatıldı Nasıl Açabilirim?

Instagram bünyesinde bazen hesaplar, birtakım yanlış anlaşılmalar neticesinde de kapatılabiliyorlar. Bu gibi durumlarda mutlaka en kısa sürelerde yetkili birimlere ulaşmak ve itiraz etmek gerekiyor. Çünkü eğer bariz ve açıkça bir haklılık durumu varsa net olarak hesabın yeniden aktive edilebilmesi mümkün oluyor.

Instagram Reklam Neden Reddedildi?

Instagram’da verilen bazı reklamların hiç beklenmedik şekilde reddedildiklerine tanıklık edilebiliyor. Bunun meydana gelmesinin ardında etik çerçevede reklamlar verilmemesi, başka markaların tanıtımlarının çok fazla yapılması gibi bazı hususlar yer alabiliyor.

Ayrıca yazıların aşırı yoğunlukta olduğu ve kullanıldığı gönderiler için de Instagram’dan beklendiği gibi çeşitli reklamları alabilmek biraz zor olabiliyor.

Instagram Reklam Hesabı Devre Dışı Bırakıldı

Bu hoş sosyal platform, çok sayıda insan tarafından etkin bir biçimde sürekli kullanılıyor. Reklam hesapları sayesinde kurumsallar burada birçok şeyi başarma şanslarına sahip olabiliyorlar.

Hesabın devre dışı bırakılması gibi bir durum birçok farklı sebepten kaynaklı ortaya çıkabiliyor. Nedeni tam olarak anlayabilmek için kısa sürelerde harekete geçilmesi önem taşıyor. Çünkü aksi halde kurumsal çalışmaların sürdürülmesi artık mümkün olmayabiliyor. Facebook Hesap sitesinde birçok soruya güzel yanıtlar daima veriliyor.