İnstagram Reklam Hesabı Satın Alma

İnstagram Reklam Hesabı Satın Alma

İnstagram Reklam Hesabı Satın Alma

Instagram bünyesinde her zaman öne çıkabilmek için oldukça güzel dinamikler vardır. En başta bu duruma katkı sağlayan şeyin iyi takipçi sayıları olduğunu bilmek gerekir. Bunun dışında işlevselliği iyi bir reklam hesabına sahip olmak da yine kullanıcıları Instagram bünyesindeki hedeflerine daima bir adım daha yaklaştırır.

Bazen sıfırdan bir Instagram reklam hesabı açmak yerine pek çok girişimci insan hazır olarak bu hesapları satın alma yoluna gidebiliyor. Güvenilir nitelikte bazı siteler bünyesinde tam istendiği gibi çeşitli türlerde reklam hesapları satın alınabiliyor.

Bu süreçlerde nasıl bir yol izlenmeli ve hangi adımlar atılmalı buna dair de bazı şeyleri bilmek gerekiyor. Çoğu kişi tarafından sıkça ziyaret edilen Facebook Hesap sitesinde bu konuya dair birçok güzel bilgi daima yer alıyor.


Instagram Reklam Hesabı Satın Alma Nasıl Yapılır?

Instagram’a özel olarak insanlar, diledikleri gibi bazı reklam hesaplarını satın alma olanaklarına sahiptirler. Çünkü buna yönelik hesap satışları yapan çok sayıda kullanıcı online alanda mevcuttur. Yapılması gereken sadece onların tespiti için güvenilir bazı aracı firmaların bulunmasıdır.

Eğer reklam hesabının edinilmesi konusunda uygun bir firma bulunduysa daha sonradan fiyatlara dair detaylar üzerinde durulmalıdır. Buna yönelik de eğer her şey bütçe koşullarına uygunsa satın alım aşamasına geçilir.

Instagram reklam hesabının devredilmesi süreçlerinde mail adresi, mobil numara gibi bazı bilgilere gereksinim olabilir. Mevcut bilgilerle bir hesap satın alındıktan sonra oradaki verilerin değiştirilebilmesi şansları da her zaman vardır.

Facebook Hesap sitesi bünyesinde konuyla ilgili herkesin faydalanabileceği oldukça güzel bazı bilgiler yer alıyor.

Reklam Hesabı Nasıl Aktif Edilir?

Instagram bünyesinde bir reklam hesabının satın alınmasından sonra yeni bazı ayarlamaların yapılması gerekli olabiliyor. Bazı kişiler hesapların nasıl aktif edileceğini pek çok zaman merak edebiliyorlar.

Facebook Hesap sitesinde konuya net olarak güzel bir açıklık getiriliyor. Öncelikle platformda hesap kalitesi bölümüne erişim sağlanıyor. Ardından değerlendirme talep et kısmından ilgili talebin gönderilmesiyle kullanıcı tarafında yapılacaklar tamamlanıyor.

Instagram Reklamı Neden Veremiyorum?

Bu genellikle insanlar arasında önemli yaygın sorunlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Bazı özel durumlarda Instagram’da reklam vermek biraz zor bir hal alabiliyor.

Bunun en temel sebebi olarak ise, ilgili Instagram hesabının Facebook hesabıyla henüz eşleştirilmemiş olması konusu öne çıkıyor. Çünkü reklam verme süreçlerinde bu entegrasyonun olması da gerekiyor.

Instagram Üzerinden Nasıl Reklam Verilir?

Her bir Instagram kullanıcısı, kolay bazı adımlar yoluyla, satın aldığı reklam hesabı üzerinden kolaylıkla reklamlar vermeye başlayabilir. Bunun için ihtiyaç olan şey, Facebook ve Instagram hesaplarının, ilgili Business Manager hesaplarıyla ilişkilendirilmesidir.

Instagram’da reklam verilmesi için daha sonra Power Editör kısmına gelinir ve oradan bütçe de gözetilerek çeşitli türden reklamlar verilmeye başlanır.

Instagram Reklam Parası Ödenmezse Ne Olur?

Instagram’ı kullanarak reklam vermeyi tercih eden her bir girişimcinin öncelikle duruma yönelik bir bütçeyi ayırması gereklidir. Reklam paralarının tam zamanında ve eksiksiz olarak ödemesi konusu birçok bakımdan önemlidir.

Eğer karşı tarafa, alınan hizmet karşılığında bir ödeme yapılmazsa, satın alınan Instagram reklam hesabı ihlalle karşılaşır. Hesabın asla devre dışı kalmaması için mutlaka ödeme yapma konusunda oldukça hassas davranılmalıdır. Facebook Hesap bünyesinde konuyla ilgili daha kapsamlı bazı bilgilere değiniliyor.

Instagram Reklam Onayı Ne Kadar Sürer?

Yeni alınan hazır Instagram reklam hesapları, doğrudan ilgili amaç çerçevesinde kullanılmaya başlanabilir. Genellikle oluşturulan reklamların onaylanmasına dair süre çok uzun sürmez. Genellikle 24 saatlik bir süre zarfında ilgili işlemler tamamlanır ve her şey prosedürlere uygunsa o reklamlar başarıyla onaylanır.