Facebook Reklam Hesabı Satın Alma

Facebook Reklam Hesabı Satın Alma

Facebook Reklam Hesabı Satın Alma

Facebook, oldukça iyi şekilde insan topluluğunun yer aldığı güzel sosyal platformlardan biri olarak öne çıkıyor. İnsanlar burada birbirinden farklı ve hoş gönderilere istedikleri her zaman erişiyor ve beğendikleri sayfaları takibe alabiliyorlar.

Bazı girişimci kişiler ise Facebook’tan genellikle reklam verme amaçlı olarak faydalanmaya çalışıyor. Bu yüzden Çoğu kişinin iyi bir reklam hesabına sahip olmaya çalıştığı görülüyor. Sıfırdan bir reklam hesabı açmaktansa bazı özelliklere sahip Facebook reklam hesaplarını hazır olarak satın almak insanlara çok daha cazip gelebiliyor.

Belirli bir ücretin ödenmesi karşılığında isteyen herkes tam işine yarayacak şekilde hoşuna giden çeşitli reklam hesaplarına erişim sağlayabiliyor. Facebook Hesap sitesinde bu konuya dair herkesin faydalanabileceği şekilde daha ayrıntılı ve güzel birtakım bilgilere yer veriliyor.

Business Manager Satın Al

Facebook’ta çeşitli tarz reklamların verilebilmesi için öncelikle hesapların Business Manager ile eşleştirilmeleri gereklidir. Çünkü ancak bu işlem sonrasında uygun şekilde istenen türde reklamlar yayınlanmaya başlanabilir.

Business Manager konusunda online alanda birçok yerden çeşitli hesapların satışa sunulduğu görülüyor. Bu hesapların onay almış veya daha önce çeşitli reklam çalışmaları yapmış olmalarına göre satış fiyatları belirleniyor.

Eğer sıkı şekilde birtakım araştırmalar yapılırsa görülebilir ki çok kolay şekilde bazı satılık hesaplara güvenle ulaşılabiliyor. Facebook Hesap platformu bünyesinde Business Manager hesaplarının satın alımına dair daha teknik olarak bazı iyi bilgilere yer veriliyor.

Reklam Hesabı Nasıl Değiştirilir?

Satın alınan reklam hesaplarında kullanıcı değişikliği nasıl olur, bu süreçte nasıl bir yol izlenir yine tüm bunlar insanlar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Satın alım süreci bittikten sonra diğer kalan işlemleri çok daha kolay olarak yerine getirilebiliyor.

Hali hazırda Facebook Hesap’ta da konuyla alakalı pek çok güzel bilgiye yer veriliyor. Hesabını satan kişi, reklam hesabı görevleri bölümüne tıklama yapıyor. Ardından mevcut kişiyi kaldırarak yeni kullanıcıyı bu alana ekliyor.

Böylelikle reklam satın alma işlemi sonrasında devir süreci de tamamlanmış oluyor. Herhangi bir güvenli sorunuyla karşılaşılmaması adına daima güvenilir satış yapan yerlerle bir irtibatta kalınması gerekiyor.

Facebook Reklam Parası Ödenmezse Ne Olur?

Facebook, sunduğu her hizmetin karşılığını daima en uygun şekilde tedarik etmeye çalışır. İlgili ödemelerin her bir kullanıcı tarafından daima tam zamanında yapılması gereklidir. Aksi halde sonuçları hiç istenmeyen bazı olumsuz durumlarla karşılaşılır.

Hali hazırda yayında olan reklamlar durdurulur. Bunun dışında ek bazı başka problemler varsa hesabın kısıtlanması veya kapatılması gibi yaptırımlar da uygulanabilir. Böylesine bir tabloyla karşılaşılmaması adına daima her bir reklam verme süreçlerinde daima Facebook’a vaktinde ödemeler yapılmalıdır.

Reklam Hesabı Nasıl Aktif Edilir?

Çeşitli türlerde reklam hesapları bazen birtakım kapatılma durumlarıyla karşılaşabiliyor. Böyle bir durum meydana geldiğinde mutlaka uygun adımlarla o hesabı yeniden açmak gerekiyor.

Hesap kalitesi bölümünden değerlendirme talep et kısmına geliniyor. Sonrasında şikâyet bildiriminde bulunmaya yönelik ilgili adımlar izleniyor. Süreç bu çerçevede tamamlanıyor.

Facebook Reklam Ücreti Ne Kadar?

Facebook bünyesinde insanlar, diledikleri gibi çeşitli reklamlar verebilme olanaklarına sahiptirler. Bu reklamlarda fiyatların belirlenmesine yardımcı olan şey, reklam süreleri ve ne türde bir reklamın verileceğidir. Konuyla ilgili daha kapsamlı ve güzel bilgilerin insanların her birinin rahatlıkla Facebook Hesap sitesinde bulabilmesi mümkündür.

Eski Tarihli Facebook Hesapları

Facebook’ta çeşitli türden reklam hesaplarını satın almadan önce onların açılış tarihlerine de dikkat vermek gerekir. Çünkü biraz eski tarihli olarak açılan hesaplar, takipçiler nezdinde daha iyi bir imaj oluşturabiliyor. Bu yüzden eski tarihli, takipçi sayıları iyi hazır hesaplardan yana tercihleri yapmak bir noktada oldukça güzel faydalar sağlayabiliyor.