Facebook Hesabım Kısıtlandı

Facebook Hesabım Kısıtlandı

Facebook Hesabım Kısıtlandı

En eski sosyal medya platformlarından biri olan Facebook her kesimden kullanıcıya sahiptir. Her geçen gün kullanıcı potansiyeli değişen platform popülerliğini korumaya devam ediyor. İnternet her ne kadar özgür bir mecra olarak görünse de uymanız gereken bazı kuralları barındırır. Özellikle arama motorunda yer alabilmek veya Facebook algoritmasında kabul görmek için kesinlikle yasadışı paylaşımlar yapmamalısınız. facebook sayfam kısıtlandı diyen kullanıcıların büyük bir kısmı algoritmanın denetimlerine takılmıştır.


Facebook Hesabı Neden Kısıtlanır?

Facebook özellikleri, kötü amaçlı yazılımlara karşı engellenebiliyor. Örneğin kullandığınız bilgisayarda kötü amaçlı yazılım veya virüs varsa platform özelliklerini kullanarak hesabınızı geçici olarak kısıtlıyor. Bunun yanı sıra illegal reklamlara yer veren profiller de Facebook algoritması tarafından geçici olarak veya tamamen kısıtlanıyor. Kısıtlanan hesapları kurtarabilirsiniz. Bunun için uğraşmak istemiyorsanız Facebook hesabı satın alma hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hazır takipçili profillerle sunulan bu hesapları gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Facebook Sayfam Kısıtlandı Ne Yapmalıyım?

Tamamen engellenen Facebook sayfalarının geri alınması çoğu zaman mümkün olmuyor. Geçici olarak kısıtlanmış sayfaların ise kimlik doğrulama gerçekleştirme şartı bulunuyor. Bu aşamada iki faktörlü kimlik doğrulama işlemi yapmak gerekiyor. Kişisel bilgilerinizi paylaşmak istemiyorsanız kimlik doğrulama işlemi yerine yeni bir Facebook sayfası satın alabilirsiniz. Satın alacağınız bu hesap tamamen size özeldir ve başka kişilere satılmaz. Siz satın aldıktan sonra bu hesabın bilgileri platformun veri tabanında şifrelenir. Bu yüzden son derece güvenilir bir hizmettir.

Kısıtlı Facebook Hesabımı Nasıl Açarım?

Milyonlarca kullanıcısı olan Facebook genel itibariyle çok katı kuralları olan bir platform değildir. Kolay kolay kullanıcıların hesaplarını kısıtlamayan platformda yasa dışı paylaşımlara kısıtlama cezası veriliyor. Bu kısıtlama bazen kısa süreliğine bazense tamamen engelleme şeklinde olabiliyor. Bu durumda kullanıcıların farklı bir e-mail veya telefon numarası ile yeni bir hesap açması gerekiyor. Ya da Facebook hesabı satın alarak platformda var olmaya devam edebilirler.

Kısıtlı Facebook Hesabı Nasıl Anlaşılır?

Facebook hesabının kısıtlanıp kısıtlanmadığı farklı şekillerde anlaşılabilir. Örneğin tamamen engellenen Facebook hesabına giriş yapamazsınız. Kısıtlı hesap içinde profilin üstünde bulunan alana bakılır. Burası eğer boş ise, gönderileri göremiyorsanız kısıtlanmışsınız demektir.

Kısıtlı Facebook Sayfası Nedir?

Kısıklı Facebook sayfasına giriş yapmaya çalıştığınızda hesabın kapatıldığını belirten bir ileti ile karşılaşırsınız. Bu duruma neden olan birçok faktör vardır. Koşullara uymayan içerikler, sahte isim kullanımı, taklit, Facebook standartlarına aykırı davranışlar, izin verilmediği halde yapılan reklam tanıtım ve tacizler kısıtlamaya neden olan başlıca etkenlerdir.

Facebook Hesabı Satın Al

Facebook hesabınız her ne sebeple kapatılmış olursa olsun bu mecrada aktif olarak var olmaya devam edebilirsiniz. Kapatılan hesabınızı geri almanız zor olacağı için yeni Facebook hesabı satın almanız tavsiye edilir. Projenizi hazır takipçili Facebook hesaplarında sunmaya devam edebilirsiniz. Seçtiğiniz Facebook hesabı için gerekli ödeme yatıktan sonra dakikalar içerisinde hesabınız panelinize yansıtılıyor.