Facebook Faturalandırma Düzeyi Nedir?

Facebook Faturalandırma Düzeyi Nedir?

Facebook Faturalandırma Düzeyi Merak Edilmeye Devam Ediliyor

Facebook her geçen gün daha fazla üyeye ulaşabilmeyi başarabilmiştir. Daha fazla kişiye ulaşabilmeyi başarabildiği için birçok kişi Facebook faturalandırma düzeyini merak etmeye başladı. Bu konuyu merak eden kullanıcılar Facebook faturalandırma düzeyi ne işe yarar sorusunu soruyor.

Facebook Faturalandırma Düzeyi Nedir?

Günümüzde sosyal medya reklamlarının önemi yadsınamaz. Bireysel ya da kurumsal Facebook kullanıcıları bu reklamlar sayesinde ekstra gelir elde etme imkanı bulabiliyor. Faturalandırma düzeyi de reklamlarla ilgili olan bir terimdir. Faturalandırma işletmelere sunulan bir tür ödeme yöntemi olarak açıklanır.

Faturalandırma düzeyi hesabın ne kadar harcama yaptığına bağlı olarak ne zaman fatura alınacağını hesaplayan tutar bütünüdür. Facebook üzerinde reklam yayınlandıkça reklam ücretleri birikir. Reklam ücreti biriktikçe faturalandırma düzeyi artar.

Facebook Faturalandırma Düzeyi Nasıl Değiştirilir?

Facebook, kullanıcıları için her şeyi düşünmüştür. Düşünülen detaylardan bir tanesi de ödeme düzeyinin düşürülüp yükseltilmesidir. Kullanıcılar ayarlar kısmında ödeme düzeyini yükseltip düşürebiliyor. Bu işlemleri yapabilmek için faturalar kısmına gidip ödeme ayarlarına tıklanmalıdır.

Ödeme ayarlarına tıklayan kişiler yönet seçeneğini kullanarak yeni bir pencereye aktarılır. Bu pencerede faturalandırma düzeyinin değiştirilebileceği bir alan vardır. Bu alan kullanılarak faturalandırma düzeyi değiştirilebiliyor. Faturalandırma düzeyini değiştirmek isteyen kişilerin yaptığı işlemleri kaydetmesi büyük önem arz ediyor.

Facebook Faturalandırma Sıklığı

Facebook faturalandırma düzeyi reklam harcamalarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Faturalandırma sıklığı bir ay içerisinde bir veya birden kez gerçekleşebilir. Bazı durumlarda ise faturalandırma düzeyine ulaşılamayabilir. Faturalandırma düzeyine ulaşılamaması durumunda diğer ayın ilk gününde ücret kesilir.

Faturalandırma sıklığı her işletme için standart değildir. Reklamlardan daha fazla yardım alan işletmeler ile daha az yardım alan işletmelerin aynı sıklıkta fatura ile karşılaşması düşünülemez.

Faturalandırma Düzeyi Nerede Görüntülenebilir?

Facebook faturalandırma düzeyini görüntülemek isteyen kişiler yapması gereken işlemlerin neler olduğunu araştırıyor. Faturalandırma düzeyini görüntülemek oldukça kolaydır. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için Facebook Business Manager kullanılmalıdır.

Facebook Business Manager üzerinden faturalandırma düzeyi ve diğer pek çok bilgiye erişilebiliyor. Facebook Business Manager üzerinden yalnızca faturalandırma düzeyi görüntülenmez. Bu kısımdan bireyler faturalandırma düzeyi değiştirilebiliyor.

Facebook Faturalandırma Düzeyi Ödenmezse Ne Olur?

Faturalandırma düzeyi ile işlem yapan işletmelerin sayısı çok hızlı bir şekilde arttı. İşletmeler Facebook üzerinde reklam vererek hem popüler olmaya hem de hizmet ya da ürününü daha fazla kişiye duyurmaya çalışır. Ancak bazı kişiler faturalandırma düzeyinde yazan tutarı ödemezse ne olur bunu sorguluyor.

Faturalandırma düzeyindeki rakam ödenmezse Facebook, reklam görüntülemeyi durdurur.

Faturalandırma Düzeyi Nasıl Ödenir?

Facebook’ta hizmet veren işletmeler faturalandırma düzeyi ile sıklıkla karşılaşır. Bu terimle karşılana kişiler faturalandırma düzeyinde rakamın nasıl ödeneceğini iyi bilmesi gerekir. Facebook’a ödeme yapmak için ödeme ayarlarına gidip para ekle butonunun bulunması gerekiyor.

Para ekle butonu bulunduktan sonra faturalandırma düzeyinde yazan rakam veya o rakamdan fazla tutar yazılıp ödeme işlemlerine geçilmelidir.