Business Manager Doğrulaması Nasıl Yapılır?

Business Manager Doğrulaması Nasıl Yapılır?

Business Manager Doğrulaması Nasıl Yapılır

Business Manager, reklam veren kişilerin Facebook pazarlama etkinliklerini işletme içerisinde ve dış ortaklarla entegre etmesine yardımcı oluyor. Bu ücretsiz ortamı şunlar için kullanmak mümkündür:

Reklamlarınızı yayınlamak ile takip etmek

Sayfa ve reklam hesapları gibi varlıklarınızı idare etmek


Kuruluşları idare etmesine yardımcı olmak için bir ajans ya da pazarlama partneri ekleme

Business Manager bu anlamda Facebook üzerinden reklam veren kişiler için oldukça önemli bir hizmet olup bu hizmetlerin bu alanda uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bu anlamda da Facebook Hesap sitesi üzerinden hizmet almanız mümkün. Oldukça kaliteli hizmet veren bir firma olarak sizlerin Business Manager hizmetlerinizde sizlere yardımcı oluyorlar.

Business Manager Servislerini Kimler Kullanabilir?

Farklı büyüklükte kuruluşlar, işletme bilgilerini ve varlıklarını tek bir ortamdan da organize etmek için Business Manager servisini kullanıyor. Facebook varlığını kontrol etme ve doğru insanların doğru erişime sahip olup olmadığından emin olmak amacı ile Business Manager hizmetini kullanmak da mümkün.

Business Manager uygulamasına aktarmadan evvel sayfalarınıza erişim olanağı olan insanlar, bu erişime sahip kalmaya devam edebilir. Hiçbir reklam da asla kesintiye uğramaz.

Hangi Durumlarda Business Manager Hesabı Oluşturulur?

Business Manager uygulaması pek çok açıdan reklam veren kişilere yardımcı oluyor. Bu anlamda hangi amaçlarla Business Manager uygulamasını kullanmanız gerektiğini şöyle sıralayabiliriz;

İşletmenizin bir pazarlama takımı varsa

İdare ettiğiniz varlıklar varsa

Bir tedarikçiniz varsa

Erişim ve izinler üstünde kontrol sahibi olmayı arzu ediyorsanız

İşletmenizi yükseltmek istiyorsanız

İşletmenizi güvenli kılmak istiyorsanız

Yukarıda yer alan durumlardan bir tanesine sahip olduğunuzu düşünüyorsanız siz de Business Manager uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Business Manager Doğrulama İşlemleri Nasıl Olur?

İşletme doğrulaması prosedürlerini Business Manager uygulamasında Güvenlik Merkezi'ne gidip başlatmanız mümkün. Güvenlik Merkezi'nde kurumunuzun doğrulanma durumlarını görebilirsiniz. Uygulama İncelemesinden geçmesi gerekli olan bir uygulamanız olduğu zaman, kurum doğrulamasını uygulama sekmesinden başlatmanız gerekebilir.

Bu anlamda burada yer alan tüm işlemler Facebook Hesap sitesi tarafından sizin adınıza yapılır. Burada ve daha sonra anlatılacak olan süreçlerde tüm hizmetler yine Facebook Hesap sitesi yetkilileri tarafından sizin adınıza yapılır.

Business Manager Hesap Doğrulama Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Facebook uygulamasında reklamların ödeme işlemlerini yapmak için Aylık Faturalandırmayı kullanıyorsanız kuruluş doğrulaması için evrak göndermenize gerek olmuyor. Kurum doğrulaması prosedürünü başlattığınız zaman bu formu, kredi limiti bilgilerinizi girip göndermeniz mümkündür. Bu alternatifi eğer ki görmüyorsanız doğrulamaya çalışılan Business Manager uygulamasının başka bir kurumla paylaşılmayan, sizlere ait olan bir kredi limitine bağlı olduğundan emin olun.

Kurum doğrulamasını bitirdiğiniz zaman istediğiniz vakit Güvenlik Merkezi kısmına geri dönerek ayrıntılarınızı düzenlemeniz mümkündür. Bununla beraber, yaptığınız herhangi bir farklılık, işletme doğrulaması prosedürlerini yeniden tamamlamanızı gerektiriyor.

Bu anlamda Facebook Hesap sitesinde hesap doğrulama işlemlerini yaparken sizlere yardımcı oluyor. Burada yer alan işlemlere büyük oranda dikkat edilmesi gereken işlemlerdir. Burada yer alan işlemlerde yapılacak bir hata reklam gelirlerinde sıkıntılara yol açabilir.

Başlamadan Önce Neler Yapılması Gerekir?

Bu hesap doğrulamasına başlamadan önce dikkat edilmesi gereken durumlar mevcuttur. Burada bu adımlardan bazılarını sıralamak gerekiyor;

Kurumunuzun işletme doğrulaması prosedürünü başlatabilmesi için belli ürün ve özelliklere erişme gereksinimi duyması gerekir.

İşletmenizin doğrulanması gerekli değilse Doğrulamayı Başlat butonuna tıklayamazsınız.

Burada yer alan adımlara dikkat ettiğiniz zaman Business Manager uygulamalarında hiçbir sıkıntı yaşamaz ve reklam gelirlerinizi artırabilirsiniz. Bu anlamda Facebook Hesap sitesinden hizmet satın alabilirsiniz.